KIÁLLÍTÓK

Az Agro-Békés Kft. 2000-ben kezdte meg mezőgazdasági gépforgalmazási tevékenységét Békéscsabán három fővel és általános termékkínálattal.

Mára 61 főt foglalkoztató, az ország teljes területét lefedő kereskedelmi és vevőszolgálati hálózattal rendelkezünk a Case IH erő- és betakarítógépek, valamint a Bednar talajművelőgépek hivatalos magyar forgalmazójaként. Széles munkagép kínálatunk másik közkedvelt márkája a Kverneland, emellett számos nemzetközi és hazai gyártó termékeit megtalálja értékesítőinknél: Accord, RAU, Taarup, Vicon, Jean de Bru, Bernard van Lengerich, McHALE, Petkus, Weidemann, Stoll, AJG AGROGÉP, Kühne, Farmgép, Agro Line, Komáromigép, Metalwolf.

Ügyfeleinket szakképzett, elhivatott szerviztechnikusi, és felkészült, segítőkész alkatrész kereskedelmi csapattal támogatjuk. Már öt helyszínen, a békéscsabai, abonyi, bakonyszombathelyi, cserkúti és pápai telephelyünkön is teljes körű kiszolgálást biztosítunk, értékesítőink, szerviztechnikusaink, alkatrészszállítóink az ország minden pontján állnak rendelkezésére, így a kapcsolattartás még könnyebb Önnek.

 

 

 

Székhely: 5600 Békéscsaba, Kétegyházi út 19

 

 

Tel: +36 66 444 016 | Fax: +36 66 530 070

 www.agrobekes.hu