KIÁLLÍTÓK

A DM-KER Kft. 2008-ban alakult. Kezdetben a fő tevékenységi köreink a bányászati – és építőipari gépek kereskedelme volt, mely elsősorban jó állapotú, megkímélt használt gépek értékesítését jelentette.

 

A 2009-es év óta a Chicago Pneumatic gépek (pneumatikus és hidraulikus bontókalapácsok, kompresszorok, talajtömörítő eszközök) hivatalos képviseletét látjuk el, mely termékek az Atlas Copco csoport tagjaként szerepelnek a kínálatunkban.

 

A gépek értékesítése mellett ez évben kezdtük el munkagép alkatrészek forgalmazását és az általunk forgalmazott munkagépek szervízelését is.

 

2010 novemberében együttműködési szerződést írtunk alá a Doosan és Bobcat munkagépek értékesítésére a magyarországi ipari és építőipari piacon. 2010-re már a szervizszolgáltatás is az egyik jelentős bevételi forrássá vált, mely tevékenységünket tovább erősítettük, piaci szerepünket pedig kiszélesítettük. 2011 áprilisában a megállapodást kiegészítettük a Bobcat gépek mezőgazdasági képviseletével is, így a DM-Ker Kft., a Doosan/Bobcat gépek kizárólagos és hivatalos importőreként tevékenykedik.

 

Sok éves tapasztalattal rendelkező szervizes kollégáink folyamatosan gyári képzéseken vesznek részt, hogy az általunk képviselt termékeket minél magasabb szinten tudjuk kiszolgálni.

 

 

 

 

 

 

Székhely: 2310 Szigetszentmiklós, Csepeli út 22.

 

 

Tel: +36 1 257 6261 |  Fax: +36 1 265 5545

 www.dmker.hu