KIÁLLÍTÓK

Kelet Magyarország ingatlan piacának - közel múltbeli - újdonsága a személyes megtekintés alapján történő MOBILHÁZ vásárlási lehetőség. Az ügylet újszerűségét az adja, hogy a Vevő a MOBILHÁZ -at  nem fotó alapján történt kiválasztással veheti meg, hanem személyes megtekintés, szemrevételezés után dönthet vételi szándékáról.

 

A MOBILHÁZ   a fejlett nyugati országok  - Amerika,Anglia, Hollandia, Olaszország,stb – után ma már nálunk is egyre elterjedtebb. Népszerűsége növekedésének  elsődleges oka  az igen széleskörű felhasználási lehetőség. Térségünkben is  egyre többen ismerik fel, hogy ezek  az  építmények kiválóan alkalmasak nyaraló, hétvégi ház, horgásztanya, vadászház, panzió, turista szállások, büfé és egyéb hasonló tevékenységek céljára.

Az eddigi tapasztalatok szerint vannak  vállalkozások, akik  a MOBILHÁZAKAT irodának, raktárnak,felvonulási épületnek használják. A téliesített vagy részben téliesített építményeink - a mi éghajlati viszonyunk mellett is – alkalmasak ideiglenes, de akár állandó lakás céljára is.

 

A MOBILHÁZ óriási előnye, hogy igen gyors megoldási lehetőséget kínál. Telepítéséhez építési engedély nem szükséges. Szállíthatóságának köszönhetően rendkívül mobil. Használatba vételéhez elegendő egy közművesített, sima terület.

A MOBILHÁZAK  összkomfortosak,közművesítettek, teljesen bebútorozottak,tűzhellyel,pára elszívóval, hűtőszekrénnyel, vízmelegítővel,mosogatóval ellátottak,  így a  megvásárlást követően azonnal beköltözhetőek.

Valamennyi MOBILHÁZ rendelkezik elegáns üllőgarnitúrával-, gázkandallóval berendezett  tágas nappalival, étkezővel, konyhával, fürdőszobával, WC-vel. Az építmények  típustól függően 1-3  hálószobásak.

A MOBILHÁZAK értékesítési lehetőségének  megteremtésével üzenni is szeretnénk minden olyan családnak, akik valamilyen tragédia kapcsán elveszítik otthonukat; NEM SZABAD FELADNI!! A LEGBORZASZTÓBB TRAGÉDIA UTÁN IS VAN MEGOLDÁS!! Ezt az üzenetünket jó szívvel ajánljuk figyelmébe a katasztrófa védelem illetékeseinek, ill. a bajba jutottak megsegítését vállaló Önkormányzatoknak is.

 

 

 

Elérhetőség: Debrecen Újgát út 3 .

 

 

 

Jánosi Imre,ügyvezető,tel.: 06/30/ 94-34-094

Borbíró Tamás, divízió vezető, tel.: 06/70/38-40-076