KIÁLLÍTÓK

Az Ujhelyi-Autó Cégcsoport 1991-es alapítása óta Hajdú-Bihar Megye meghatározó gépjárműipari szereplője. Tulajdonosai kizárólag magyar magánszemélyek.

A társaság megalakulása óta nyereségesen működik és folyamatosan növelte árbevételét, illetve bővítette tevékenységét. A vállalkozás kulcsembere Újhelyi István ügyvezető. Szakmai sikerét bizonyítja, hogy a társaság megalakulása óta évről-évre eredményes éveket zárt, illetve növelte árbevételét, nyereségét. 1996 végén létrehoztuk az Ujhelyi-Autó II Kft-t, mint hivatalos Mercedes-Benz márkakereskedést.

1997-ben az Ujhelyi-Autó Kft kinőtte eredeti telephelyét és új területet vásárolt Debrecen központi részén, ahol elkezdte működését a Mercedes-Benz márkakereskedés. A következő évben megtörtént egy a kor követelményeinek maximálisan megfelelő, új szalon és szerviz felépítése. 2001-re már közel 900 nm-es, elkülönített, az uniós szabványoknak megfelelő bemutatótermekben folyt az új gépkocsik értékesítése. A fejlesztési tervek között szerepelt egy tehergépkocsi szerviz és lakatos-fényező műhely felépítése európai színvonalon. Ezekkel a beruházásokkal a telephely meg kívánt felelni mindkét márka szigorú előírásainak, miszerint az ügyfelek teljes körű, egy helyen történő kiszolgálása a cél. Az új létesítménnyel le tudjuk rövidíteni a karambolos autók ügykezelési idejét a helyben történő kárügyintézéssel, javítással. A beruházás 2004. októberében elkészült. A tehergépkocsi szervizben műszaki vizsgasoron folyik az új és használt gépkocsik vizsgáztatása. A bemutató termek mellett működik a 800 nm-es szerviz, ahol a márkák előírásainak megfelelő szerszámozottság, számítástechnikai berendezésekkel, a legmodernebb technológiával folyik a szervizelés, javítás. Gépkocsi mosót és autókozmetikát üzemeltetünk. A karosszéria és fényező üzem, valamint a tehergépkocsi szerviz 1200 nm-en működik.

Az új gépkocsi elengedhetetlen feltétele a használt gépkocsi beszámítás. Ez a tevékenység 2000 nm-en folyik, 21 gépkocsi fedett helyen való tárolásával.

2007. október 25.-én újabb örömteli esemény történt a cég életében. A Hyundai hivatalos márkakereskedője lettünk. A nehéz gazdasági helyzet térnyerése miatt újabb márkák megszerzéséhez kezdtünk. 2008. novemberben létre hoztuk az Ujhelyi-Car Kft-t azonos tulajdonosi körrel. 2009 január 1.-én beindult az Opel és a Chevrolet márkák szervizelése. 2009 november 25.-én pedig elkezdtük a két márka forgalmazását is kibővített, megnövelt területű bemutatótermünkben.

A több lábon állás érdekében 2012-ben megkezdtük az MTZ traktorok forgalmazását és szervizelését, valamint 2015.01.31-el a Mitsubishi és a Subaru márkák márkaképviseletét.

2016.01.01-el felvettük a Lada személygépkocsi márkaképviseletét.

Az esztétikai minőségjavulás és kiváló műszaki paraméterekkel rendelkező gépkocsik mellett magasan kvalifikált kollégákkal próbáljuk megnyerni ügyfeleinket. Felső és középfokú gépjármű műszaki végzettséggel, valamint angol és német nyelvtudással rendelkeznek.

Portfóliónk átszervezésekor, egy kicsit a véletlennek is köszönhetően kerültünk kapcsolatba a Lada márkával. Meggyőződésünk, hogy a magyar piacon komoly igény mutatkozik az alacsony árfekvésű, de megbízható új gépkocsik iránt. Eddig, ha valakinek gépkocsi vásárlásra csak korlátozott pénzügyi keret állt rendelkezésére, kénytelen volt a használt gépkocsik piacán boldogulni. Ki ne döntene egy új, garanciális gépkocsi megvásárlása mellett egy hasonló árfekvésű használt, garancia nélküli autóval szemben?

Véleményünk szerint minden keményen dolgozó magyar ember megérdemel egy kockázatmentes új gépkocsit. A Lada erre nyújt lehetőséget.

Várunk minden kedves leendő Lada vásárlónkat 15.000 nm-es telephelyünkön Debrecenben.

 

 

 

Elérhetőség: 4027 Debrecen, Böszörményi út 66.

 

 

 

tel.: +36-52-347-244

Ujhelyi István /30-329-4559

 

www.ujhelyiauto.hu